Skip to main content
Home » Vacature Senior Planner

Vacature: Senior Planner

MBO+/HBO | Flexibel inzetbaar voor 40 uur per week.

Over CCT

Combined Cargo Terminals, afgekort CCT, te Moerdijk is een gerenommeerd stuwadoorsbedrijf waar een goede dienstverlening net zo vanzelfsprekend als betrouwbaar is. CCT verzorgt voor een groot aantal nationale en internationale klanten de op- en overslag van containers en stukgoed.

Werken bij CCT betekent je mouwen opstropen. Met zijn allen werken wij elke dag aan het beste resultaat voor onze klanten. Betrouwbaarheid en efficiëntie staan bij CCT voorop. Kernwoorden zijn teamwork, plezier en hard werken.

Voor onze locatie in Moerdijk zoeken wij een SENIOR PLANNER (fulltime).

Functieomschrijving

Zoals je weet is flexibiliteit bij logistieke bedrijven erg belangrijk. Je functie is dan ook veelzijdig:
je bent verantwoordelijk voor het opstellen, bewaken, beheren, rapporteren over en voortdurend verbeteren van (een deel van) de geïntegreerde planning, binnen afgesproken serviceniveaus en kosten, om de uitvoering van de planning te realiseren en mogelijk te maken.

Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere voorbereiding, planning (maken, bewaken en actualiseren), resource management, administratie, rapportage en stakeholder management. Daarbij zoek je naar continue verbetering, passend binnen de kaders van wet- en regelgeving ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als planner in de logistiek;
 • Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting Transport & Logistiek, Supply Chain Management of Maritiem;
 • Je kunt helder, duidelijk en kort communiceren in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je toont initiatief, bent leergierig en oplossingsgericht, kunt goed in teamverband werken en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je hebt een correct commercieel inzicht;
 • Je herkent je in de “samen uit samen thuis” mentaliteit, je kunt goed omgaan met de dynamiek binnen een logistieke omgeving;
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 40 uur per week. Werken in het weekend is onderdeel van de functie.

Ons aanbod?

Wij bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende werkzaamheden in een bedrijf wat nooit stil staat. De functie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving en collega’s die hart voor de zaak hebben. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via 0168-334277 of per e-mail op hr@cctmoerdijk.com. Mocht je direct willen solliciteren, stuur dan via onderstaand formulier jouw gegevens.

Meer weten? Neem contact met onze collega’s

 

Adele Azat

HR Manager

+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

  Solliciteer nu

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie