Home » Vacature Medewerk(st)er Finance (fulltime)

Medewerk(st)er Finance (fulltime)

Algemeen

Combined Cargo Terminals, afgekort CCT, te Moerdijk is een gerenommeerd stuwadoorsbedrijf waar een goede dienstverlening net zo vanzelfsprekend als betrouwbaar is. CCT verzorgt voor een groot aantal nationale en internationale klanten de op- en overslag van containers en stukgoed. 

Werkomgeving

Blink jij uit in secuur werken, heb jij reeds ervaring met financiële werkzaamheden en is facturatie een bekend terrein voor je? Als medewerk(st)er facturatie ga jij je bezighouden met het voorbereiden, opstellen en verzenden van verkoopfacturen. Jij bewaakt de deadlines, onderhoudt het interne contact en zorgt dat het facturatieproces vlekkeloos verloopt. Je denkt ook proactief mee in het optimaliseren van het facturatieproces. Per telefoon en e-mail sta je klanten te woord over de facturatie. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je verzamelt facturatiegegevens en je beoordeelt deze op juistheid, volledigheid en deadlines. Bij eventuele onduidelijkheden neem je contact op met de verantwoordelijke om deze op te lossen;
 • Klantcontact bij onjuiste of onvolledige verkoopfacturen;
 • Archiveren van relevante documenten;
 • Identificeren en bespreken van veranderingen en verbeteringen in de facturatiemodule van het operationeel systeem;
 • Ondersteuning bij diverse andere administratieve zaken.

Jouw profiel

Als facturatiemedewerker ben je leergierig en secuur. Je beschikt over een uitstekend ontwikkeld cijfermatig inzicht en je weet zaken snel eigen te maken. Je bent klantgericht en met jouw communicatieve vaardigheden weet je zaken over te brengen op anderen. Je bent een teamspeler die collega’s en externe partijen opzoekt, maar zij weten jou ook makkelijk te vinden. Verder ben je kritisch en zie je het als een uitdaging processen en procedures te optimaliseren. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jezelf blijven ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend. Tot slot ben je 40 uur per week beschikbaar. 

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding in een financiële richting;
 • 1 a 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
 • Je hebt goede kennis van MS Office en kunt nieuwe systemen snel oppakken;
 • Ervaring op het gebied van facturatie en orderverwerking is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving en collega’s die hart voor de zaak hebben. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie of wil je solliciteren: neem contact op met onze HR afdeling via 0168-334277 of per e-mail op hr@cctmoerdijk.com of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Adele Azat

HR Adviseur
+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

  Solliciteer nu

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie