Skip to main content
Home » Vacature Vaste Aflosschipper Alphenaar

Vacature: Vaste Aflosschipper Alphenaar

Over CCT

Combined Cargo Terminals, afgekort CCT, is een gerenommeerd stuwadoorsbedrijf met terminals in Moerdijk en Alphen a/d Rijn waar een goede dienstverlening net zo vanzelfsprekend als betrouwbaar is. CCT verzorgt voor een groot aantal nationale en internationale klanten de op- en overslag en binnenvaart transport van containers.

Functieomschrijving

Voor ons schip de Alphenaar zijn wij op zoek naar een vaste aflosschipper.
Prachtig werk: pendelen tussen het Alpherium en de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen. Wekelijks meer dan 10 miljoen flesjes bier vervoeren!
De Alphenaar is een innovatief en hypermodern volledige elektrisch aangedreven containerschip. Als schipper maak je deel uit van een sterk en ervaren team dat gezamenlijk de schouders eronder zet om betrouwbaar, veilig en schoon de containers met belangrijke lading voor onze klanten op bestemming te brengen. Je werkt 2 weken op/2 weken af of 1 week op/1 week af.

Ons aanbod?

Wij bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende werkzaamheden in een bedrijf wat nooit stil staat. De functie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving en collega’s die hart voor de zaak hebben.

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op met Meine van der Knaap via 06-53929188 of per mail via hr@cctmoerdijk.com. Mocht je direct willen solliciteren, stuur dan via onderstaand formulier jouw gegevens.

Meer weten? Neem contact met onze collega’s

 

Adele Azat

HR Manager

Käthe Duijvestijn

HR Adviseur

+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

    Solliciteer nu

    Upload uw C.V.

    Upload uw motivatie