Skip to main content
 

RAIL KNOOPPUNT

IN EUROPA

Directe verbindingen binnen uw eigen netwerk

Home | Diensten | Rail

EUROPA BINNEN HANDBEREIK

CCT beschikt over een eigen railterminal met drie sporen van 750 meter en één spoor van 900 meter dat doorloopt tot op de kade. Op deze manier is tevens directe overslag mogelijk tussen trein en binnenvaartschip en tussen trein en shortsea-schip. Op de railterminal zorgt een 45 tons gantrykraan in combinatie met reachstackers voor een efficiënte afhandeling van zowel containers, breakbulk als stukgoed.

Treinen hebben vanaf de railterminal van CCT direct toegang tot het nationale en Europese spoorwegnet. Moerdijk is bijvoorbeeld rechtstreeks aangesloten op de Betuweroute, de dedicated goederenspoorlijn dwars door Nederland richting Duitsland. Maar ook naar het zuiden en noorden toe biedt goederentreinvervoer vanuit Moerdijk talloze opties.

Directe railverbindingen

naar Duitsland, Italië en Polen

 

Op CCT Moerdijk komen wekelijks diverse containershuttles aan. Zij verbinden Moerdijk direct met Segrate (Milaan), Duisburg, Ludwigshafen en Wroclaw. Wij garanderen een snelle turn-around time op onze terminal.

Peter van Veelen

Sales
+31 (0)6 – 13 79 66 53
+31 (0)168 33 42 70
 

Meer dan containers

CCT Moerdijk handelt wekelijks conventionele lading af die via wagon binnenkomt. Je kunt hierbij denken aan papier en kattengrid. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om per spoor stukgoed over te slaan. Voor diverse klanten slaan we de goederen tijdelijk op in ons overdekte warehouse.

OUR PARTNERS