Skip to main content
Home | Terminal medewerker | Alphen aan den Rijn | 3-ploeg

Terminal medewerker Alphen aan den Rijn 3-ploeg

Haven | Alphen aan den Rijn | Fulltime in de 3-ploegendienst

Over CCT

Bij CCT Groep in Alphen aan den Rijn draait alles om actie! Als een vooraanstaand stuwadoorsbedrijf spelen wij een cruciale rol in de logistieke sector. We zijn op zoek naar zowel jonge, enthousiaste talenten als ervaren medewerkers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Functieomschrijving

Als Terminal Medewerker ben jij de spil die de haven draaiende houdt. Hier krijg je de kans om met verschillende machines te werken en je eigen koers te bepalen. Of je nu een ervaren rot bent op zoek naar nieuwe uitdagingen of een nieuwkomer zonder ervaring, jouw motivatie is wat telt.

Wil je op de Reachstacker, of Emptyhandler zitten? Of zie je jezelf eerder als een (toekomstige) brugkraanmachinist? Bij ons kan het allemaal, en we zorgen voor opleidingen, zelfs als je nog geen ervaring hebt.

Functie-eisen

Ben je klaar voor de haven? Ervaring is geweldig, maar motivatie is de sleutel. Werk zelfstandig, maar wees ook een teamspeler.

Wat bieden wij?

Stap in onze wereld en geniet van een dynamische omgeving vol uitdagende taken. Ontvang aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden terwijl je ontdekt waarom werken in de haven indrukwekkend is.

Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving en collega’s die hart voor de zaak hebben. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR afdeling via 0168 33 42 77 of per e-mail op hr@cctmoerdijk.com.

Meer weten? Neem contact met onze collega’s

 

Adele Azat

HR Manager

+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

    Solliciteer nu

    Upload uw C.V.

    Upload uw motivatie