Skip to main content
Home » Terminal medewerker Alphen aan de Rijn 5-ploeg

Terminal medewerker Alphen aan de Rijn 5-ploeg

MBO | Fulltime in de 5-ploegendienst

Over CCT

Combined Cargo Terminals, afgekort CCT, is een gerenommeerd stuwadoorsbedrijf waar een goede dienstverlener net zo vanzelfsprekend als betrouwbaar is. CCT verzorgt voor een groot aantal nationale en internationale klanten de op- en overslag van containers en stukgoed. Vanwege de enorme groei van onze organisatie zoeken wij gemotiveerde collega’s voor onze terminal in Alphen aan den Rijn (Alpherium) voor de 5-ploegendienst.

Functieomschrijving

Het betreft een functie waarbij je zo breed mogelijk ingezet wordt om de terminal zo efficiënt mogelijk te laten draaien door middel van verschillende zware machines:

 • Reachstacker 
 • Emptyhandler
 • Brugkraan

Functie-eisen

 • Je hebt de motivatie, maar nog geen ervaring? – geen zorgen! Wij gaan je opleiden! Opleiding en certificaten zijn een pre maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt de ervaring en zoekt een nieuwe uitdaging? – super! het betreft een veelzijdige functie, dus genoeg uitdagingen!
 • Je bent collegiaal en in staat om zelfstandig te werken.

Ons aanbod?

Wij bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende werkzaamheden in een bedrijf wat nooit stil staat. De functie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving en collega’s die hart voor de zaak hebben. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bas de Jonge via 0168 33 42 70 of per e-mail op hr@cctmoerdijk.com.

Meer weten? Neem contact met onze collega’s

 

Adele Azat

HR Manager

+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

  Solliciteer nu

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie