Skip to main content
Home | Algemeen Terminalmedewerker | Moerdijk

Algemeen Terminalmedewerker

Fulltime | Haven | Moerdijk | 2 ploegendienst (07:00 – 15:30 uur en 15:30 – 24:00 uur)

Over CCT Groep

Bij CCT Groep in Moerdijk draait alles om actie! Als een vooraanstaand stuwadoorsbedrijf spelen wij een cruciale rol in de logistieke sector. We zijn op zoek naar zowel jonge, enthousiaste talenten als ervaren medewerkers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Functieomschrijving

Als Terminal Medewerker ben jij de spil die de haven draaiende houdt. Hier krijg je de kans om met verschillende machines te werken en je eigen koers te bepalen. Of je nu een ervaren rot bent op zoek naar nieuwe uitdagingen of een nieuwkomer zonder ervaring, jouw motivatie is wat telt.

Wil je op de Terminaltrekker, Reachstacker, of Emptyhandler zitten? Of zie je jezelf eerder als Controleur? Bij ons kan het allemaal, en we zorgen voor opleidingen, zelfs als je nog geen ervaring hebt.

Functie-eisen

Ben je klaar voor de haven? Ervaring is geweldig, maar motivatie is de sleutel. Werk zelfstandig, maar wees ook een teamspeler.

Wat bieden wij?

Stap in onze wereld en geniet van een dynamische omgeving vol uitdagende taken. Ontvang aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden terwijl je ontdekt waarom werken in de haven indrukwekkend is.

Meer informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op onze HR-collega’s, te bereiken op 0168 33 42 77 of stuur bij voorkeur je CV met motivatie per e-mail naar hr@cctmoerdijk.com.

Meer weten? Neem contact met onze collega’s

 

Adele Azat

HR Manager

+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

    Solliciteer nu

    Upload uw C.V.

    Upload uw motivatie