Home » Vacature Terminal Medewerker

Terminal medewerker

MBO | Fulltime afhankelijk van instroom functie dagdienst, 2 ploegendienst of 3 ploegendienst.

Over CCT

Combined Cargo Terminals afgekort CCT te Moerdijk is een gerenommeerd stuwadoorsbedrijf waar een goede dienstverlenger net zo vanzelfsprekend als betrouwbaar is. CCT verzorgt voor een groot aantal nationale en internationale klanten de op- en overslag van containers en stukgoed.

Vanwege de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Functieomschrijving

Het betreft een functie waarbij je zo breed mogelijk ingezet wordt om de terminal zo efficient mogelijk te laten draaien. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende terminal werkzaamheden, voornamelijk de op- en overslag van containers en stukgoed welke uitgevoerd worden door middel van:

 • Heftruck
 • Reachstacker
 • Emptyhandler
 • Terminaltrekker
 • Kraan (Brugkraan, Transtainer, Gottwald)

Tevens wordt je ingezet op controlewerkzaamheden (radio dek en – wal) en als stuwer.

Functie-eisen

Wij zoeken enthousiaste kandidaten met enige relevante werkervaring. Opleiding en certificaten zijn een pre maar niet noodzakelijk. Je bent collegiaal en in staat om zelfstandig te werken en je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Aanbod

Wij bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende werkzaamheden in een bedrijf wat nooit stil staat. De functie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op onze HR-collega’s, te bereiken op 0168 33 42 77 of stuur bij voorkeur je CV met motivatie per e-mail naar hr@cctmoerdijk.com.

Meer weten? Neem contact met onze collega’s

 

Adele Azat

HR Adviseur

Jeanne Mast

Executive Secretary/ HR Officer

+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

  Solliciteer nu

  Upload uw C.V.

  Upload uw motivatie