Optimaal beveiligde terminal

CCT voldoet volledig aan de ISPS-code (International Ship and Port facility Security Code) van de International Maritime Organisation. Het gehele terminalcomplex is omgeven door hekken en wordt 24/7 beveiligd door middel van een uitgebreid camera-volgsysteem. Alle warehouses en kantoren zijn bovendien voorzien van aparte alarminstallaties. Bij een melding komt de beveiligingsdienst direct in actie.

 

Gezien onze ISPS-code zijn wij genoodzaakt een beleid te voeren m.b.t. de binnenvaart bezoekers. De instructies hiervoor treft u in de link rechtsonderin ''AEO & ISPS instructies binnenvaart''.

Moerdijk biedt extra veiligheid

Aanvullend op de eigen beveiliging door CCT, zorgt het Havenschap Moerdijk 24/7 voor extra beveiligingsmaatregelen. Dit creëert een tweede veiligheidscordon rondom het CCT-terrein. Het gehele industrieterrein is omheind en alle toegangswegen zijn voorzien van met één druk op de knop afsluitbare poorten. Kentekens van bezoekende (vracht)auto’s worden automatisch geregistreerd. Op het volledige industrieterrein is ’s nachts en in het weekend bovendien geen verkeer toegestaan.